fredag den 4. november 2011

Helgi Jonsson concert!


Mig og mine to venner Mira og Fie venter glade!!!


Mig, Malthe, Mira og FieIkke alle billeder er lige gode, men dette viser vist bare, hvor vi stod ude i kulden og kiggede ind gennem ruderne på Tina Dickow og Julie Maria, der stod og gjorde sig klar (man kan vist lige ane dem). De skulle ved denne november aften varme op for Helgi Jonsson ved hans sidste koncert på denne turné


 

Venter spændt på både opvarmning i form af Danmarks dygtigste sangerinder; Tina Dickow og Julie Maria og aftenenens hovedperson; Helgi Jonsson! 
Heldigvis klemt ind imod scenekanten!


Utålmodighed resulterer åbenbart i sådanne billeder.......


....og det gør det bare!


Set-listen med favoritsangen "Darkest Part" som nummer otte!Tina og Helgi synger "Careful People" - forrygende godt!


Og sidst, men ikke mindst; autograf, samt hilsen i Helgis nye CD 'Big Spring'. Her er det en af mine venner, Fie, som er ved at få skrevet en hilsen i sin CD.Her er min og min ven Miras CD med den elskværdige hilsen til os. Har i forevejen hans CD 'For the Rest of my Childhood' også med en hilsen i (fra Silkeborg)Alt i alt var det en god koncert. Især de sidste mere rockede numre var vildt fede. Men også fint med kontrasten mellem det stille, melankolske til det vildere, rockede (og dog stadig melankolske) musik. I starten fik jeg også en smule spyt i hovedet fra selveste Helgi, men det er jo til at leve med... fortæller vist noget om, hvor tæt vi faktisk stod på scenen. 
I hvert fald kan jeg kun anbefalde denne oplevelse, og det er jo ikke ligefrem en uretfærdig dyr pris. Billetten kostede 170 kroner, også fik man endda mulighed for, at møde ham bagefter. 


Se evt. flere billeder fra koncerten på http://olelauritsen.dk/helgijonsson/

1 kommentar:

  1. Tak for en super god aften! Det var bare SÅ hyggeligt :-)
    Det skal helt klart gentages engang!
    Nu skal det bare blive søndag....
    :-) :-) :-)

    SvarSlet