Kontakt mig

Hvis du har spørgsmål til mig omkring noget, jeg ikke har skrevet på min blog, eller du er en ven eller et familiemedlem, der ikke har min mail-adresse, kan du skrive til denne mail:

Det vil jeg se frem til :)

8 kommentarer:

 1. Hej Mikkel :D

  Jeg hedder Anna, og jeg er nu efterhånden fast læser på din blog ;) Jeg overvejer (eller efterhånden har jeg faktisk ret meget bestemt mig for) at tage afsted på highschool i USA. Jeg synes din blog er super fed, og du skriver rigtig godt, så jeg glæder mig til at følge dig det næste år, indtil jeg forhåbentlig selv skal afsted!!

  KH Anna :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anna :-)

   Det er jeg glad for at høre. Hvis du har nogle spørgsmål om noget så skriv endelig! Glæder mig til at følge din blog når den tid kommer! :)

   Kh Mikkel

   Slet
 2. Haha :) Jeg er sikker på der kommer spørgsmål hen af vejen!! Er SÅÅÅ nysgerrig på hele ideen omkring det :D Du rejser med Explorius ik??

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan virkelig godt huske, hvordan man bare slet ikke kunne vente til, at der skulle ske noget. Jeg besluttede mig også for at rejse et helt år inden, så der var tid til at tænke det i gennem, må man sige :) Men ja, jeg rejser med Explorius, som indtil videre har vist sig at være ret fantastisk egentlig. Jeg ved ikke, om du har læst det på min blog, men du kommer også på en softlanding-camp, inden du kommer ud til din familie, hvis du rejser med Explorius. Det skal selvfølgelig ikke være grunden for at vælge dem, men jeg synes bare, at det med campen fungerede så godt. Du mødes med de andre udvekslingsstudenter, så det gør faktisk at nervøsiteten for at møde familie forsvinder lidt i alle de nye indtryk, du får på NY-campen. Det at Explorius er en mindre organisation, ser jeg også som en tryghed. De er ikke på overarbejde, så det synes jeg personligt er langt at foretrække til forskel fra de større organisationer EF og AFS, hvor de har elever over hele verdenen :)

   Slet
 3. Jeg har læst på en masse forskellige sites og brochurer om de forskellige organisationer!! Har også allerede været til et par interview hos EF og My Education og har et par stykker mere planlagt :) Jeg synes også NY-campen virker virkelig awesome, men sådan har alle de forskellige organisationer jo plusser og minusser :D Det hele er så langt væk, men jeg skal vidst alligevel til at vælge EN organisation snart :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror sagtens, at du kan vente et par måneder, men selvfølgelig: jo hurtigere du har dit brev i mængden af alle de andre, jo hurtigere får du sandsynligvis også en familie! Men tænk over det til du er sikker i din sag :)
   Held og lykke med det i hvert fald!

   Slet
 4. Hej Mikkel! :D

  Først må jeg lige takke dig. Mange tak fordi du har valgt at dele dine tanker, følelser, og oplevelser med os her ude på nettet. Nu er jeg så heldig, at jeg selv skal til USA i august 2014 (med Explorius), og din blog har virkelig hjulpet mig, og svaret på en masse af mine spørgsmål. Men den har også gjort mig fast besluttet på at det er det jeg vil. Det vil jeg sgu enlig gerne takke dig for ;) Men jeg har stadig lidt spørgsmål ;)

  1) Hvor hurtigt går det, før man lære sproget? Nogle siger 3 uger, andre siger 6 måneder (Ps, mit engelsk fejler skam intet, er bare bange for at bliver overhalet i timerne)
  2) Hvordan er de første par uger på HighSchool? Går man sådan lidt alene rundt, eller vil folk gerne snakke osv (Gerne egne erfaring)
  3) Hvordan er de første par uger med den nye ''familie''?
  4) Undervisningen. Er det ikke meget svært at have undervisningen på engelsk? Tænker Fysik/Kemi og matematik (udtryk osv), eller er det slet ikke så slemt?
  5) Hvad laver man for det meste i fritiden? Jeg er med på at skolen er til omkring kl. 16, men hvad med i weekenderne osv?
  6) Fester. Nogen siger at de unge i USA drikker rigtig meget, andre sig at de slet ikke rør alkohol. Hvad er din erfaring?
  7) Hvordan er det at komme hjem igen, og se at dine klassekamerater f.eks. går i 2g? Er det ikke hårdt at vide, at dem du har gået i skole med, i 10 år, snart er færdig med skolen, og at du kun lige er begyndt på sidste kapitel?
  8) Hvordan er det at komme hjem igen, og opdage at alle ens gamle venner, har fået nye venner? At de er kommet vidre? At de måske ikke lige er de første der skriver til dig, når du kommer hjem? At du bliver nød til at opbygge et helt nyt social netværk, igen?

  Håber virkelig du vil svare på mine spørgsmål ;) Evt skriv til min email ( lars.lorenzen@hotmail.dk )
  Håber du have et fedt ophold i USA, og håber at du er faldet godt til, her hjemme igen :)

  Mvh Lars Lorenzen
  Ps. Held og lykke med alt i fremtiden!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg har svaret dig pr. e-mail :)
   Kh. Mikkel

   Slet